Home

Welcome to your new site.

For more information about customizing your site check out learn.wordpress.com

Latest from the Blog

Red velvet z červené řepy

Za poslední dobu jsem si hodně oblíbila dortíky, do kterých je nenápadně propašovaná zelenina. Za prvé mám pocit, že je dortík o něco zdravější než klasická verze, a za druhé mi přijde, že zelenina dodává dortíku úžasnou vláčnost a je za mě opravdu vynikající. Ať už je to můj oblíbený mrkvový dort, dýňový, cuketová buchta,… Pokračovat ve čtení Red velvet z červené řepy

Karamelové větrníčky

Větrníčky z odpalovaného těsta se můžou zdát opravdovou výzvou. Samozřejmě, že příprava zabere více času, než upéct třeba bábovku, ale věřte mi, že až to jednou vyzkoušíte, zjistíte, že to vůbec není složité. Sepsala jsem recept co nejpodrobněji, aby pečení bylo ještě snazší. Rozhodně není třeba se toho bát, protože tyhle větrníčky za čas strávený… Pokračovat ve čtení Karamelové větrníčky

Krtek do skleničky

Neznám snad nikoho, kdo by neměl rád Krtkův dort. Kombinace čokolády, jemného krému a sladkého banánu je zkrátka dokonalá. Tenhle krtkův dort je rovnou naporcovaný a naservírovaný ve skleničkách. Korpus je ale univerzální a rozhodně z něj jde udělat i klasický dort nebo řezy. Základ receptu je z kuchařky My Cooking Diary 2. Protože jsem si ho… Pokračovat ve čtení Krtek do skleničky

Get new content delivered directly to your inbox.