
Welcome to your new site.
For more information about customizing your site check out learn.wordpress.com
Latest from the Blog
Jablkový makovec
U nás doma má cokoliv makového většinou velký úspěch. Když jsem upekla tenhle makovec poprvé, vytratil se ani nevím kam, a nezůstala po něm ani jediná fotka. Proto jsem ho upekla znovu a rozhodně ne naposledy. Ani jsem nevěřila, že bude tak moc dobrý, protože je úplně bez cukru, bez mouky a bez tuku. Je…
Rebarborový koláč
Rebarbora je zelenina, která má rozhodně své milovníky a taky odpůrce. Je sice hodně kyselá, ale v koláči dokáže okouzlit svou jedinečnou chutí. Navíc má spoustu vitamínů a přispívá k detoxikaci organismu, ale s konzumací bychom měli být opatrní, protože se nedoporučuje ve větším množství třeba těhotným a kojícím ženám nebo malým dětem. Sezóna rebarbory…
Čokoládová bábovka
Tuhle bábovku peču už roky a vždycky když jdu pro recept, divím se, že ho na tady na blogu ještě nemám. Bábovka je opravdu hodně kakaová a proto je potřeba to vyvážit větším množstvím cukru, než bych do bábovky použila obvykle. Ale samozřejmě můžete cukr z části nahradit třeba medem nebo jiným sladidlem. Na polevu…
Get new content delivered directly to your inbox.